Zapisz się do newslettera

Menu konferencyjne

Przerwa kawowa
Opcja I (kawa, herbata, woda z cytryną, ciasto własnego wypieku)
Opcja II (kawa, herbata, woda z cytryną, świeże owoce)
Opcja III (kawa, herbata, woda z cytryną, soki, ciasto własnego wypieku, świeże owoce)

Dodatki do wyboru do przerwy kawowej
Mini tarty owocowe
Mini tarty warzywne
Finger foods/ mini babeczki nadziewane pastami (na słodko lub na słono)
Croissant + tost podawane z miodem, dżemem i nutellą
Tartinki

Lunch
Zupy do wyboru:
Krem z pomidorów aromatyzowany bazylią
Wykwintny krem z kalafiora
Krem z zielonego groszku aromatyzowany wędzonką
Aromatyczny krem z pieczarek
Tradycyjny rosół z kluseczkami
Lekki czerwony barszczyk podany z pasztecikiem

Dania główne do wyboru:
Gotowany filet z łososia na koperkowym sosie
Łosoś na salsie pomidorowo-bazyliowej
Dorsz zapiekany z mozarellą z dodatkiem aromatycznej bazylii
Smażona pierś z kurczaka na salsie pomarańczowej
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Schab duszony w kminku
Roladki schabowe podane ze szpinakiem i serem feta

Desery do wyboru:
Torcik truskawkowy/ czekoladowy/ kokosowy/ toffi/ włoski
Pana Cotta z sosem owocowym
Parfait cappucino/ miodowe/ czekoladowe
Mus truskawkowy z pianką jogurtową
Tradycyjne lody z owocami

Wersja PDF

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij